Arriba el primer INFOCUP a Bellpuig

Aquest cap de setmana s'han repartit casa per casa més d'un miler d'exemplars d'aquesta revista periòdica que conté informació sobre la feina de la CUP BELLPUIG-SEANA tant a l'Ajuntament com a fora.

Per tal que les persones que no tenen accés a internet també puguin estar informades del treball de la CUP Bellpuig-Seana, hem editat un butlletí informatiu que sortirà periòdicament.

Aquest conté un resum de l'activitat als plens tant dels de Bellpuig com de Seana i també diferents articles sobre les mocions i tasques que prioritzem com a oposició a l'Ajuntament.

A més, també disposa d'una vinyeta il·lustrada feta amb la col·laboració desinteressada d'un vilatà i una secció on es destaca el que ens ha agradat i el que no de les darreres accions realitzades per l'equip de govern. 

D'aquest primer número se n'han imprès una mica més d'un miler d'exemplars, però per no malbaratar recursos, els propers números es repartiran entre les persones que ho sol·licitin i també se'n deixaran algunes còpies per comerços i altres establiments municipals.

El primer INFOCUP s'ha repartit casa per casa. Per tal de no malbaratar paper, s'ha demanat a les persones interessades en continuar rebent-lo que envïin un correu a bellpuig@cup.cat.