Reflexió sobre la jornada electoral

El passat 24 de maig el resultat de les eleccions municipals a Bellpuig van ser:  6 CiU, 4 CUP-PA i 1 FB-AM.

En primer lloc, volem donar les gràcies als 568 bellpugencs/es que ens van votar, dipositat així la seva confiança al projecte, que des de fa tres anys, impulsa l’assemblea de la CUP al municipi. Us som sinceres i us volem transmetre que encara estem extasiades pel resultat! Mil gràcies a totes, perquè ara serem 568 veus a dins de l’ajuntament!

Sabem que ens tocarà treballar dur i no tingueu cap dubte que així ho farem. També esperem que tots aquells de vosaltres que tingueu ganes de sumar-vos al projecte ho feu sense cap tipus de problema i prejudici, encara que sigui només en aquelles temàtiques que us interessin. Un dels objectius principals del nostre projecte és aconseguir aglutinar les persones al voltant de les qüestions d’interès públic per començar a bastir una nova forma de fer política. Una nova forma de fer política, on la participació col·lectiva, de totes i cadascuna de nosaltres, sigui la principal raó de ser. Així doncs, quedeu tots i totes convidades a formar part d’aquest gran projecte que vol retornar la política a la ciutadania. Us anirem convocant a tots els actes que organitzem mitjançant les xarxes socials (www.facebook.com/cupbellpuig // @cupbellpuig), el pregoner i els cartells que trobareu penjats en diversos punts de la vila.

També felicitem a CiU per tornar a guanyar aquestes eleccions i mantenir la seva majoria absoluta. Volem poder col·laborar en aquells punts en els que estiguem d’acord i esperem que existeixin postures de transigència i de cerca del consens i evitar així que l’empara de la majoria absoluta sigui la tònica habitual de la política municipal per aquesta pròxima legislatura. Som conscients que s’acosta un període vital per la plena sobirania del nostre poble i cal que estiguem totes a l’altura de les circumstàncies.

Fent honor al nostre lema “amb transparència i participació” volem donar a conèixer els comptes de la nostra campanya electoral. En la imatge que trobareu a continuació podreu observar tots els ingressos i la seva procedència, així com quines són les partides pressupostàries on hem destinat les despeses.

Esperem que tots aquells de vosaltres que tingueu ganes de sumar-vos al projecte ho feu sense cap tipus de problema i prejudici.